Wat mag GPT van mij verwachten?

Wat verwacht de club van mij?  

U wilt misschien graag competitie spelen. Maar dit is enkel mogelijk als de club ook vrijwilligers heeft die dit mogelijk maken. Wat voor vrijwilligers hebben we hier dan voor nodig?
Vereniging Competitie Leiders, die er voor zorgen dat mensen aangemeld worden bij de KNLTB.
U wilt natuurlijk dat er banen vrij zijn om op te spelen, dit wordt weer geregeld door de vrijwilligers van de afdeling baanreserveringen. Dan wilt u natuurlijk ook nog voor, tijdens en na de wedstrijden gebruik maken van de bar/paviljoen. Hiervoor zijn de vrijwilligers nodig van de paviljoencommissie en van leden die bardienst willen draaien. Dan zouden we het ook nog fijn vinden als de VCL aanwezig zou zijn tijdens wedstrijddagen, maar hier hebben vrijwilligers nodig die VCL of Host willen zijn.
Op het eind van de competitie kampioen geworden, waarom is er geen feestje? Ook hier zijn vrijwilligers voor nodig die dit willen regelen. Zo zie je maar weer dat competitie spelen toch wel wat werk met zich mee brengt en hier zijn veel verschillende vrijwilligers voor nodig.  

U wilt graag een toernooi spelen op de club, dit toernooi dient natuurlijk wel van te voren georganiseerd worden door vrijwilligers en dit dient onder leiding te staan van een VTL (vereniging Toernooi Leider). Er moet een planning gemaakt worden, misschien een thema aan het toernooi hangen?, prijsjes regelen, kortom er dient van te voren nog wel wat geregeld te worden. Is het clubhuis wel open, is er bardienst, zijn er banen vrij? Hier zijn vrijwilligers voor nodig.  

Er dient ook een bestuur te zijn, bestaande uit een voorzitter, penningmeester en een secretaris. Zonder bestuur is er geen vereniging mogelijk! Ook deze mensen zijn vrijwilligers.  

U wilt graag weten wat er speelt op de vereniging, de nieuwsbrief en de website en de social media worden allemaal bijgehouden door vrijwilligers.  

Bovenstaande zijn maar een aantal voorbeelden, maar er zijn er nog veel meer. Log in en kijk bij de vrijwilligers commissie welke bijdrages er open staan en waar dringend naar gezocht wordt, misschien staat er voor u wel iets bij.  

Wat kunt U nu voor de club doen?
Ieder jaar dat je lid bent, 9 uurtjes spenderen aan het doen van uw vrijwilligersbijdrage zal al heel veel schelen.
Vele handjes maken tenslotte ligt werk. Hoe meer mensen iets doen, hoe minder tijd het voor iedereen kost.
En laten we eerlijk zijn, in 1 jaar zitten 8.760 uur, is dan 9 uurtjes te veel gevraagd?  

Wat zijn zoal de mogelijkheden? Het makkelijkste is natuurlijk de bardienst. 3x een bardienst per jaar en je 9 uurtjes zitten er op. Tenminste, wanneer je de bardienst snel inplant. Wacht je tot september of nog later, dan heb je kans dat alles tot eind december al vol is gepland en dan heb jij pech.
Dus plan bardiensten zo snel mogelijk in.  

Wil je geen bardienst draaien, is dit te stressvol, of praat je niet graag met onbekende mensen, of kun jij niet tappen, vraag jezelf dan eens af wat jij wel zou willen en kunnen doen voor onze vereniging.
Misschien kun jij heel goed koken en zoeken ze tijdens een toernooi wel naar hapjes.
Misschien heb jij hele groene vingers en wil jij zo je bijdrage leveren.
Misschien is plaatsnemen in een commissie wel iets voor jou!
Help mee met het organiseren van verschillende activiteiten.   Maar het allerbelangrijkste is dat jij zelf laat weten wat je wilt en kunt doen. Neem hiervoor contact op met de vrijwilligers commissie. [email protected]  

Vervul jij uiteindelijk geen 9 uur aan vrijwilligersbijdrage, dan zul je je bijdrage moeten afkopen.  

Natuurlijk verwachten wij ook dat jij je aan de huisreglementen houd.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 211 1428

Adres

Theo Koomenlaan 11
5644HZ Eindhoven

KVK-nummer

59692464