GPT Vereniging

Welkom op de site van Genneper Parken Tennis!

Genneper Parken Tennis is op 1 januari 2014 opgericht, ontstaan na een fusie tussen THES (Tennisclub Het Eindhovense Tennispark 1939) en TVGP(Tennis Vereniging Genneper Parken 1929).

Ons tennispark is gelegen aan de Theo Koomenlaan 11 in Eindhoven. Het is onderdeel van het gemeentelijke sportpark De Genneper Parken aan de Aalsterweg.

Het park beschikt over 10 smashcourt- en 8 gravelbanen. De banen hebben allemaal ledverlichting, zodat er ook ‘s avonds getennist kan worden.

Naast de tennisbanen hebben we een schitterend eigen clubhuis. Dit is een gastvrije ontmoetingsplaats waar leden voor en na hun partijtje tennis graag samenkomen.

We zijn een tennisvereniging met zo’n 1550 leden, waarvan 300 jeugdleden.

We zijn een zeer actieve vereniging, met een grote deelname aan de KNLTB-competitie, de Genneper Parken Trophy en de Clubkampioenschappen, ruime mogelijkheden om te trainen en een uitgebreid recreatief aanbod.

En we zijn een vereniging, waar alle leden een bijdrage leveren aan de organisatie van talloze activiteiten, die het aangenaam maken om lid van Genneper Parken Tennis te zijn. Dit kan door het doen van bardiensten, vegen van het terras, organiseren van toernooien, ondersteunen bij competities, deelnemen aan commissies en/of het bestuur, enz.

We zijn blij met onze sponsoren en maken daar niet alleen reclame voor, maar wij organiseren ook graag samen win-win events.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 211 1428

Adres

Theo Koomenlaan 11
5644HZ Eindhoven

KVK-nummer

59692464