TRAINING voor junioren en senioren

Op onze vereniging worden er ook tennislessen aangeboden. Hiervoor kunt u naar de website van tennisschool “BMT Tennis” gaan. Deze tennisschool opereert zelfstandig op onze banen. https://bmt.plannedtennis.nl  

De zomerlessen worden gegeven van april t/m oktober en de winterlessen van oktober t/m april.  

BMT Tennis is zeer nauw betrokken bij Genneper Parken Tennis en probeert d.m.v. het organiseren van verschillende activiteiten, nieuwe en bestaande leden samen te brengen op en naast de tennisbaan.  

Per jaar zullen 2 tenniscursussen worden gegeven, een in April en een in Oktober. Voor de tennislessen geldt dat je je als groep of individu kunt opgeven. Middels ons online inschrijfsysteem kun je de voorkeuren aangeven en heeft iedere deelnemer een persoonlijke pagina waarop alle informatie over de trainingen vermeld staat.  

Kwaliteit
Tijdens trainingen en evenementen wordt alleen gewerkt met gelicenseerde trainers. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit en begeleiding. BMT Tennis en de trainers zullen zichzelf continue op de hoogte houden met de nieuwste ontwikkelingen op tennisgebied en op andere vlakken die direct of indirect met tennis te maken hebben.  

Bespanservice
BMT Tennis biedt ook een bespanservice, dus is je bespanning aan vervanging toe of heb je je snaar kapot geslagen, dan kun je aan de trainer het racket meegeven.  

Inschrijven lessen
Iedereen, mits lid van Genneper Parken Tennis, kan bij ons terecht, junior of senior, beginners of gevorderden. Wil jij je inschrijven voor het volgen van tennislessen? Meld je dan snel aan via deze link: https://bmt.plannedtennis.nl/inschrijven of https://www.bmttennis.nl  

Kan ik eerst een proefles boeken? Ja dit kan. Meld je aan via de bovenstaande link en geef aan dat het hier om een proefles gaat en BMT zal deze les inplannen, zodat jij kunt zien of tennis iets voor jou is.  

Met sportieve groet,
Tennisschool BMT Tennis. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 211 1428

Adres

Theo Koomenlaan 11
5644HZ Eindhoven

KVK-nummer

59692464